top of page
Jelentkezz hostess csapatunkba!

Budapesti Atlétikai Európa Bajnokság Szórakoztató Park Színpadi Programjai 1998.

FESZTIVÁLOK

Mammut Bevásárló Központ
Megnyitó Ünnepsége - 1998

képgaléria

GYSEV Vasútasnapi Utcabál Sopronban

képgaléria

GYISM Sport 25 és Tartsd a Formád

Az Atlétikai Európa-bajnokság idején – amely egyébként a kiemelt idegenforgalmi szezonban zajlott – az idelátogató külföldieknek, és a hazai közönségnek sikerült az EB hetében kulturált ingyenes szórakozási lehetőséget biztosítanunk. Fesztiválhangulatot teremtettünk, amely hozzájárulhatott nemcsak az Atlétikai EB, hanem Magyarország kedvező nemzetközi PR kommunikációjának erősítéséhez is nemzetközi médiaérdeklődés mellett. A szórakoztató park színpadi programja minden nap 1100 órakor kezdődött és az EB záró napja kivételével este 2230-ig tartott. A rendezvénysorozaton fellépett többek között a Baby Sisters, a PaDöDö, Gerendás Péter és zenekara és az R-GO együttes. A magyar államalapító, Szt. István ünnepén, augusztus 20-án népzenétől volt hangos a szórakoztató park. A rock and roll hangjai töltötték be a szórakoztató parkot, augusztus 21-én Fenyő Miklós, 22-én Tátrai Band lépett fel. A rangos eseménysorozat jelentős médiafigyelem mellett zajlott, nagyban hozzájárult Magyarországgal kapcsolatos kommunikációhoz.

képgaléria

1998. augusztus 28-30 között zajlottak a Mammut Üzletközpont megnyitó ünnepségének szabadtéri és színpadi programjai, ahol a résztvevők többek között az óriáscsocsót, óriás akadálypályát, különböző sportra és mozgásra épülő játékokat, felnagyított társasjátékokat, a gyerekek a kakasviadalt, próbálhatták ki, de nem volt hiány különböző, kézügyességet igénylő kreatív elfoglaltságokból sem. Látványos színpadi műsorok, sport és önvédelmi bemutatók színesítették a megnyitó programjait. Az eseménysorozatot megelőző PR kommunikációs tevékenységnek köszönhetően a rendezvénysorozat jelentős média érdeklődés mellett zajlott az írott-, és az elektronikus médiumokban egyaránt.

2005. július 9-én került megrendezésre a GYSEV Vasutasnapi Utcabál Sopronban, ahol ingyenes élőkoncertek Demjén Ferenc és zenekara, a Danubius Rádió Best Of zenekara fellépésén kívül különböző családi programokkal szórakoztattuk a közönséget. A nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényről tudósítottak a regionális médiumok. Az írott médiumok közül a Soproni Superinfo és a Kisalföld című napilap is kivette a részét a sajtó-promócióból, így értesülhetett Sopron városa a GYSEV Zrt. számára PR szempontból is meghatározó rendezvényről.

képgaléria

A szabadidősport és az egészség megőrző programok támogatására, Tartsd a formád néven hirdetett meg pályázatot a Gyermek - Ifjúsági és Sport Minisztérium. A pályázatnak köszönhető a Tartsd a formád- Te is Nagyi program is amely május és augusztus között az ország nagyvárosainak Tesco parkolóiban került megrendezésre. Az ország nagyvárosait végig látogató Tartsd a formád- Te is Nagyi eseménysorozat a hétvégéken a Tesco áruházakba vásárlók „formáját” tette próbára. A rendezvénysorozat az ország összes megyeszékhelyén sikert aratott, nemcsak a rendezvény színvonalának, de a helyi média segítségével folytatott kommunikációnak is köszönhetően.

További fesztiválok:

Naturexpo 96 Sportfesztivál 21 napon keresztül

 

Teljes Napfogyatkozás Siófoki Rendezvénye 1999. augusztus 11.

bottom of page