top of page
Jelentkezz hostess csapatunkba!

Napfényfürdő Aquapolis - Hunguest Hotels Challenge Cup
2014.

SPORTRENDEZVÉNYEK

Sportbál - 2010

adidas Labdarúgó Gála

Hivatásos Labdarúgók Szervezete Díjátadója

HLSZ Lábtenisz Torna

A Magyar Játékos Szervezet meghívására a ma legjobbjai mellett labdába rúgtak a közelmúlt sztárjai. Az élvonalbeli edzők válogatottja a klubok vezetőinek válogatottjával játszott, de pályára léptek még az NBI-es csapatok és NBII-es csapatok keleti és nyugati régióinak legjobbjai, a külföldi csapatokban szereplő magyar légiósok. A szezon legjobb játékosai, edzője és játékvezetője mintegy 800 labdarúgó szavazata alapján vehették át a Játékos Szervezet díját. Az esemény jelentős figyelmet kapott az írott és az elektronikus média részéről is.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete /HLSZ/ a magyar I. és II. osztályú klubok mintegy 800 labdarúgójának érdekvédelmi szervezete. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete 1996 óta minden évben díjátadó ünnepséget rendez az I. osztályú Labdarúgó Bajnokság végén, amelyen a szezon legjobbjai vehetik át a hivatásos labdarúgóktól előzetesen összegyűjtött szavazatok alapján átadott díjakat. Meghívást kapnak a rendezvényre a médiumok képviselői mellett az NB I-es és az NB I/B-s csapatok csapatkapitányai és edzői, továbbá az MLSZ, a Magyar Labdarúgó Liga és a HLSZ vezető tisztségviselői. Az elmúlt években tapasztalt média visszhang előre vetítette az elektronikus és az írott médiák széleskörű érdeklődését erre a rendezvényre is, mivel jelentőségen hozzájárult a szakmai szervezetek és a játékosok közötti kommunikáció erősítéséhez.

A HLSZ szervezésében olyan rendezvényre került sor, amelynek egyik legfontosabb célja, hogy hatékony PR eszközökkel népszerűsítse a labdarúgást, egyben kötetlen találkozási és kommunikációs lehetőséget teremtsen a hivatásos labdarúgók, a klubvezetők, az edzők, a játékvezetők, a sportújságírók, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Hivatásos Labdarúgók Szervezete elnökségi tagjai számára. A Lábtenisz Kupán néhány NB I-es és NB II-es klub, a játékvezetők, az edzők, a média képviselői, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség, a strandlabdarúgó válogatott, a női futball válogatott, valamint a Hivatásos Labdarúgók Szervezete lábtenisz csapatai vettek részt. Ebből adódóan öltött társasági és sportesemény jelleget egyszerre, a nem kis médiaérdeklődéssel kísért rendezvény.

HLSZ Lábtenisz Torna
2014. december 14.

Generációk Csatája Asztalitenisz Gála
2014. december 19-20.

AFÉ logó.jpg

A Futball Éjszakája

2018. szeptember 

kiemelt támogató:

tippmix.png

támogatók:

takarékcsoport.png
VW.png

 HGS PR Ügynökség az esemény társszervezője

Vívó Világbajnokság

2019. július 15-23.

 

HGS PR Ügynökség a VIP rendezvények szervezője

Vívó VB plakát 2019.jpg
MVSZ logo.jpg

XX. Európai Interparlamentáris Teniszbajnokság

(2017. június 29-július 2.

labda.png

Vívó Világbajnokság

2013. augusztus 5-12.

Szállás, transzfer, vendéglátás divízió

vivo 2013.jpg
vivo szovetseg.jpg

VII. HLSZ Lábtenisz Torna

Az ENSZ Nemzetközi Bűnmegelőzési Központja és a Miniszterelnöki Hivatal Közpénzügyi Államtitkársága által kezdeményezett két napos konferencia 2003. március 20-21-én került megrendezésre a Parlament Felsőházi termében. Az esemény széleskörű média visszhangot váltott ki az írott-, és az elektronikus médiumokban egyaránt.

bottom of page