top of page
LEÍRÁS

Az Ulti Csúcs Kupa leírása

 

 

Az Ulti Csúcs Kupa zártkörű társasági verseny. Az ulti egy nagy népszerűségnek örvendő magyar kártyajáték, amelyet százezrek játszanak hazánkban. Hiteles históriai bizonyítékok vannak arra, hogy az 1848-as szabadságharc katonái már ezt a játékot játszották szabadidős elfoglaltságként a táborokban. Más források arról szólnak, hogy talán már a Rákóczi-szabadságharc idején is ismerték és játszották az ulti elődjét. A Tell Vilmos történetét elmesélő lapokból álló kártya az 1848-as szabadságharcot megelőző időben jelent meg, amikor Európa-szerte forradalmi mozgalmak érlelődtek. Schneider József pesti műhelyének a cenzúra nem engedte volna magyar szabadsághősök szerepeltetését, ezért a kártyafestő így a messzi Svájc németellenes szabadságharcosairól készítette metszeteit.

Az Ulti Csúcs Kupa célja: egy ízig-vérig magyar kártyajáték segítségével alkalmat teremteni a meghívottak közös aktivitására, az informális kapcsolatépítésre. Az ultit minden társadalmi rétegben játszák, ezért a Megrendelő, vagy Támogató szándékai szerint alakítható a meghívottak köre.

Ezen a versenyen az ultit nem pénzben játsszuk, hanem a nyereményt pontok formájában regisztráljuk.

Az Ulti Csúcs Kupa jó hangulatú informális találkozója lehet a felső-, és közép szintű vezetőknek, közöttük a vállalati, illetve az államigazgatási vezetőknek is. Az Ulti Csúcs Kupán rajtuk kívül a támogató cégek képviselői vesznek részt.

A HGS PR Ügynökség eseményszervező munkáját – ahogy az eddig megrendezett tíz Ulti Kupákon is megvalósult - minden alkalommal magas színtű versenyszervezés jellemzi, exkluzív körülmények között

 

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page