top of page

Tájékoztató a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornáról

Idén is megrendezzük a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornát, amely 20 éves múltra visszatekintő exkluzív, zártkörű esemény, a magyar üzleti lobby legnívósabb, legnagyobb létszámú társasági teniszversenye.

 

A tenisztornán induló játékosok az üzleti élet kiemelkedő vezetői, jeles közéleti személyiségek, politikusok. Várható létszám: kb. 180 fő. A mellékletben olvasható lista - a teljesség igénye nélkül – azokat a személyeket tartalmazza, akik az utóbbi 5 évben megrendezett társasági tenisztornákon vettek részt.

A reklám megjelenési lehetőség biztosításán túl – szeretnénk, ha a rendezvény lehetőséget kínálna új üzleti és partner kapcsolatok kialakítására, illetve a meglévő személyes kapcsolatok erősítésére.

 

Az esemény időpontja:                              2016. augusztus 26-27., vagy szeptember 2-3.

A szállás és a fogadások helyszíne:        Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged), vagy Hunguest Hotel Béke**** (Hajdúszoboszló)

A tenisztorna helyszíne:                            összesen kb.20 teniszpályán

 

Társasági sportversenyeinken minden esetben különös figyelmet fordítunk arra, hogy a verseny légköre barátságos legyen, ugyanakkor a környezet és a minőségi szolgáltatások teremtsék meg az exkluzivitás érzését is. A tenisztornák versenyrendszerének kialakításánál érvényesítjük az esélyegyenlőség elvét, így minden versenyző a hasonló játékerőt képviselőkkel versenyez. Tenisztornáinkon a társasági szellem erősítése érdekében csak a párosok versenye alkotja a programot.

Minden évben gondoskodunk arról, hogy ebben a két napban a vendégeink exkluzív társasági eseményen érezhessék magukat. 2016-ban is térítésmentesen biztosítunk meleg ebédet és ásványvizet és masszőrt a tenisztorna helyszínein, majd pedig büféasztalos vacsorát pénteken és szombaton. Pénteken délután a borkóstolót, este pedig egy zenei produkciót tekinthet meg a közönség.

Szombaton, az eredményhirdetéssel egybekötött vacsorát tánc-show, vagy divatbemutató vezeti fel. A péntek esti vacsora után házibulit tartunk DJ Radnai disco zenéjére, szombaton pedig a díjátadó ceremónia zárja a programot.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Hunguest Hotels Tenisztorna képgaléria

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page