top of page

Az ANTIRALY társasági rendezvény szinopszisa

 

Rendhagyó partnertalálkozóra és csapatépítésre ajánljuk az Antiraly rendezvény típust, amely – ahogy az elnevezéséből adódik - nem hagyományos autóverseny. Az esemény kisebb (kb. 15 fő) és nagyobb létszámú (maximum 200 fő) résztvevőnek is megszervezhető. Ezen a rendezvényen a vendégeké a főszerep és nem a közlekedési eszközé. Azok lehetnek eredményesebbek, akik a kijelölt útvonal állomáshelyein a megoldásra váró játékos feladatokat a lehető legtöbb humorérzékkel és leleményességgel teljesítik.

Az ANTIRALY elnevezés és az ahhoz tartozó logo jogvédett.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

képgaléria

Az eddigi megrendezett, több mint húsz ANTIRALY tapasztalata alapján elmondható, hogy ez a rendezvény típus hatékony marketing eszköz, amely sikeresen járul hozzá a munkatársak csapatának építéséhez, ahogy az üzleti partnerek lojalitásának erősítéséhez is. A rendezvény egyben lehetőség arra, hogy a meghívó cég megjelenítse saját üzenetét, illetve bemutassa a szolgáltatásait.

 

Az ANTIRALY során élménygazdag nap valósul meg, amelyen a résztvevők aktivitását igénybe vevő, minél kötetlenebb hangulatú programokon biztosítunk lehetőséget az intenzív és kommunikációra. A vendégek különböző típusú és nehézségű ügyességi, illetve leleményességet és olykor csapat összefogást igénylő feladatokat oldanak meg.

A hétköznapok feszültségét könnyedén feloldó program várhatóan biztosítja a jó hangulatot, valamint a hosszú távon is felejthetetlen élményt.

 

Az ANTIRALY-val a hétköznapokétól eltérő élményeket kívánunk nyújtani. Olyan játéklehetőséget biztosítunk, amely napjaink aktív rekreációs igényeinek megfelel és befogadható mértékben az extrémitást sem nélkülözi. A feladatok logisztikai háttere biztosítja, hogy a nagy létszámú résztvevők mindegyike aktívan lehet részese a programnak. Az extrém feladatok esetében különös figyelmet fordítunk a vendégek biztonságára.

 

A különösen extrém feladatok esetében a vendégek átélhetik az „Ezt ki kell próbálnom!” késztetést, mert szabadon eldönthetik, hogy a könnyebb, vagy a nehezebb „fizikai próbát” választják.

Az esemény fontos célkitűzése, hogy elősegítse a kommunikációt a résztvevők között. Ebből a szempontból különösen jelentőséggel bír, hogy a meghívók a legfontosabb partnereik közelében töltsék el ezt a napot. E cél megvalósulását azzal tudjuk elősegíteni, hogy kisebb, előzetesen célirányosan összeállított csoportokba osztjuk a vendégeket.


Az esemény céljának elérését nagyban segítheti, ha az ANTIRALY egy vidéki szállodában esti díjátadóval és kötetlen, zenés programmal fejeződne be, amelyet követően a vendégek ott aludnának.

 

Az esemény költségtervét egy előzetes egyeztetés alapján tudjuk összeállítani a helyszínek, a résztvevők létszáma, a feladatok mennyisége és költségigénye, valamint a szállás és a vendéglátás árának ismeretében.

 

Remélve, hogy a tájékoztatóm felkelti a figyelmét, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page