top of page

Az ANTIRALY társasági rendezvény szinopszisa

 

Rendhagyó partnertalálkozóra és csapatépítésre ajánljuk az Antiraly rendezvény típust, amely – ahogy az elnevezéséből adódik - nem hagyományos autóverseny. Az esemény kisebb (kb. 15 fő) és nagyobb létszámú (maximum 200 fő) résztvevőnek is megszervezhető. Ezen a rendezvényen a vendégeké a főszerep és nem a közlekedési eszközé. Azok lehetnek eredményesebbek, akik a kijelölt útvonal állomáshelyein a megoldásra váró játékos feladatokat a lehető legtöbb humorérzékkel és leleményességgel teljesítik.

Az ANTIRALY elnevezés és az ahhoz tartozó logo jogvédett.

 

képgaléria

Az eddigi megrendezett, több mint húsz ANTIRALY tapasztalata alapján elmondható, hogy ez a rendezvény típus hatékony marketing eszköz, amely sikeresen járul hozzá a munkatársak csapatának építéséhez, ahogy az üzleti partnerek lojalitásának erősítéséhez is. A rendezvény egyben lehetőség arra, hogy a meghívó cég megjelenítse saját üzenetét, illetve bemutassa a szolgáltatásait.

 

Az ANTIRALY során élménygazdag nap valósul meg, amelyen a résztvevők aktivitását igénybe vevő, minél kötetlenebb hangulatú programokon biztosítunk lehetőséget az intenzív és kommunikációra. A vendégek különböző típusú és nehézségű ügyességi, illetve leleményességet és olykor csapat összefogást igénylő feladatokat oldanak meg.

A hétköznapok feszültségét könnyedén feloldó program várhatóan biztosítja a jó hangulatot, valamint a hosszú távon is felejthetetlen élményt.

 

Az ANTIRALY-val a hétköznapokétól eltérő élményeket kívánunk nyújtani. Olyan játéklehetőséget biztosítunk, amely napjaink aktív rekreációs igényeinek megfelel és befogadható mértékben az extrémitást sem nélkülözi. A feladatok logisztikai háttere biztosítja, hogy a nagy létszámú résztvevők mindegyike aktívan lehet részese a programnak. Az extrém feladatok esetében különös figyelmet fordítunk a vendégek biztonságára.

 

A különösen extrém feladatok esetében a vendégek átélhetik az „Ezt ki kell próbálnom!” késztetést, mert szabadon eldönthetik, hogy a könnyebb, vagy a nehezebb „fizikai próbát” választják.

Az esemény fontos célkitűzése, hogy elősegítse a kommunikációt a résztvevők között. Ebből a szempontból különösen jelentőséggel bír, hogy a meghívók a legfontosabb partnereik közelében töltsék el ezt a napot. E cél megvalósulását azzal tudjuk elősegíteni, hogy kisebb, előzetesen célirányosan összeállított csoportokba osztjuk a vendégeket.


Az esemény céljának elérését nagyban segítheti, ha az ANTIRALY egy vidéki szállodában esti díjátadóval és kötetlen, zenés programmal fejeződne be, amelyet követően a vendégek ott aludnának.

 

Az esemény költségtervét egy előzetes egyeztetés alapján tudjuk összeállítani a helyszínek, a résztvevők létszáma, a feladatok mennyisége és költségigénye, valamint a szállás és a vendéglátás árának ismeretében.

 

Remélve, hogy a tájékoztatóm felkelti a figyelmét, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page