top of page

Kiemelt támogatói és támogatói kiajánló az országgyűlési képviselők, az állami vezetők és más közéleti személyek részvételével megrendezésre kerülő

„Csúcs Kupa” kispályás labdarúgó tornára és a Footgolf Csúcs Kupára

 

A HGS PR és Rendezvényszervező Ügynökség Kft. a Parlament Sportegyesülettel közösen 1998 óta rendszeresen szervezi az alábbi társasági sportrendezvényeket, amelyekkel szeretnénk hozzájárulni a társadalmi közmegegyezés elősegítéséhez, valamint megfelelő kereteket biztosítani az informális kapcsolatok építéshez.

 

A társasági sporteseményekről röviden:

 

Mintegy 16 éve rendezünk közéleti labdarúgó tornákat. A hagyomány állandó, miközben a torna neve módosult. A „Csúcs Kupa” kispályás labdarúgó tornán a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, a Magyar Újságírók Válogatottja, a Magyar Színészválogatott, valamint az Üzletemberek Válogatottja vesznek részt.

CSÚCS KUPA képgaléria

2015-ben először rendeztük meg a Footgolf TOP Kupa versenyt. 2016-ban - követve a kispályás közéleti labdarúgó torna elnevezését – Footgolf Csúcs Kupát rendezünk, amelyen a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, a Magyar Újságírók Válogatottja, az Olimpikonok/Élsportolók és az Üzletemberek Válogatottja csapatai vesznek részt.

 

  • A Footgolf kiváló csapatépítő programot kínál a társasági együttléthez, az informális kapcsolatok építéséhez. A Footgolfot 5-ös méretű focilabdával játsszák, amit minél kevesebb rúgásból kell eljuttatni az elrúgótól a néhol 300 méterre lévő 53,5 cm átmérőjű lyukig. A játékszabályok alapvetően az eddig ismert golfszabályokra épülnek.

 

  • A labdarúgásban szerzett minimális gyakorlat, vagy az amatőr labdarúgói múlt egyaránt elegendő arra, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Azok számára is élvezetes a Footgolf, akik hosszú ideje abbahagyták a rendszeres sportolást, hiszen ebben a játékban nem futnak a játékosok, hanem sétálva teszik meg a 9-18 lyuknyi távolságot. Maximum 72 játékos egyidejű aktív részvételét tudjuk biztosítani azzal a játékrenddel, amely esetén lyukanként 4-4 játékos egyszerre kezdi meg a játékot, körforgás szerűen. Így valamennyien egy időben vannak a golfpályán, és egyszerre fejezik be a versenyt. A csapatokhoz rendelt egy-egy kísérő (scorer) a pálya ismeretében segíti a játékosok tájékozódását a verseny közben.

Footgolf képgaléria

A fenti események fővédnöke Dr. Kövér László az Országgyűlés elnöke, védnöke Dr. Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért és ifjúságért felelős államtitkára.

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page