top of page

Tájékoztató a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornáról

Idén is megrendezzük a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornát, amely 20 éves múltra visszatekintő exkluzív, zártkörű esemény, a magyar üzleti lobby legnívósabb, legnagyobb létszámú társasági teniszversenye.

 

A tenisztornán induló játékosok az üzleti élet kiemelkedő vezetői, jeles közéleti személyiségek, politikusok. Várható létszám: kb. 180 fő. A mellékletben olvasható lista - a teljesség igénye nélkül – azokat a személyeket tartalmazza, akik az utóbbi 5 évben megrendezett társasági tenisztornákon vettek részt.

A reklám megjelenési lehetőség biztosításán túl – szeretnénk, ha a rendezvény lehetőséget kínálna új üzleti és partner kapcsolatok kialakítására, illetve a meglévő személyes kapcsolatok erősítésére.

 

Az esemény időpontja:                              2016. augusztus 26-27., vagy szeptember 2-3.

A szállás és a fogadások helyszíne:        Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged), vagy Hunguest Hotel Béke**** (Hajdúszoboszló)

A tenisztorna helyszíne:                            összesen kb.20 teniszpályán

 

Társasági sportversenyeinken minden esetben különös figyelmet fordítunk arra, hogy a verseny légköre barátságos legyen, ugyanakkor a környezet és a minőségi szolgáltatások teremtsék meg az exkluzivitás érzését is. A tenisztornák versenyrendszerének kialakításánál érvényesítjük az esélyegyenlőség elvét, így minden versenyző a hasonló játékerőt képviselőkkel versenyez. Tenisztornáinkon a társasági szellem erősítése érdekében csak a párosok versenye alkotja a programot.

Minden évben gondoskodunk arról, hogy ebben a két napban a vendégeink exkluzív társasági eseményen érezhessék magukat. 2016-ban is térítésmentesen biztosítunk meleg ebédet és ásványvizet és masszőrt a tenisztorna helyszínein, majd pedig büféasztalos vacsorát pénteken és szombaton. Pénteken délután a borkóstolót, este pedig egy zenei produkciót tekinthet meg a közönség.

Szombaton, az eredményhirdetéssel egybekötött vacsorát tánc-show, vagy divatbemutató vezeti fel. A péntek esti vacsora után házibulit tartunk DJ Radnai disco zenéjére, szombaton pedig a díjátadó ceremónia zárja a programot.

Hunguest Hotels Tenisztorna képgaléria

Kapcsolat:

Telefon: +(36) 1 382-7091

E-mail: forgacsi@hgs.hu

Forgács István

a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Mobil: + (36) 30 941 6793

Cégünk egyéb referenciáit az alábbi webcímre kattintva tekintheti meg:

www.hgs.hu

bottom of page